Presentation för Roger och Norsjö ska påbörjas!

Saxat ur Wikipedia;

Roger Lundgren, född 20 november 1974 i Norsjö, är en svensk författare och hovexpert. Lundgren har haft ett intresse för kungligheter hela sitt liv.[1] Hans debutbok om prinsessan Sibylla (mor till kung Carl XVI Gustaf) kom till tack vare Lundgrens nyfikenhet på hennes person, men också det faktum att hon var hertiginna av Västerbotten.[1] Han har även skrivit om den svenska prinsessan Ingrid som kom att bli drottning av Danmark och mor till den nuvarande regenten Margrethe II. År 2013 kom hans bok om Drottning Silvia.

Roger Lundgren har studerat statsvetenskap med de europeiska monarkierna som särskilt intresseområde. Han har fungerat som hovreporter på TV4 och Aftonbladet och som redaktör för hovtidningen Queen.[2] Lundgren har även varit knuten till Sveriges Television där han varit expertkommentator i samband med de kungliga bröllopen, prinsessan Estelles dop och prinsessan Lilians begravning. Han grundade tidningen Kungliga Magasinet 2012 och där är han idag senior hovreporter.[3][4]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.