Här presenterar vi Nina R Linder,

Under Ninas sida finner du också både företag och sysslor,
som är länkade med hjälp av
bilder.

Så håll till godo och klicka en bild!

Vi vill visa att lokal handel hjälper fram lokala entreprenörer. Stärk din egen kommun i norra Sverige i en gemensam strävan efter den samhällsanda som präglas av samhörighet och tilltro. Vi lyfter idag fram den norrländska bygden med hjälp av skribenter, författare och företag, som håller den norrländska bygden levande.
En bild säger mer än tusen ord och ser du någon bild du tycker är intressant så klicka över den! Kanske kommer du fram mitt i en intressant drömsatsning, kanske mynnar länken ut i en författares försäljning. Eller så hamnar du helt enkelt hos en av alla dessa norrländska entreprenörer -Man vet aldrig riktigt vart det bär!

Network marketing för min del är:

  • Ett smart sätt att företaga, där du själv bestämmer varifrån du jobbar, när och hur mycket.
  • Ett företagande för att nå framgång, då man genom att hjälpa andra också hjälper sig själv.
  • Ett företagande där vi alla jobbar efter samma mål. Att leva en bättre livsstil och må bra av det.

"Det finns INGA risker eller fara alls med att jobba med Forever, som en del är rädda för. Man kan inte förlora nånting, bara vinna. Det är bara ett annat bättre sätt att företaga på, som ALLA kan göra eftersom det inte kostar flera hundra tusen eller tiotusen lappar att starta" /Johanna Hallaoui

"Som yrke är Network marketing öppet för alla, oavsett kön, erfarenhet, utbildning, ekonomisk status och dessutom ett redskap för att bygga en spännande och potentiellt mycket lukrativ business." /Kjell-Åke Strömberg

"Network Marketing är den lilla människans möjlighet att styra över sitt liv, att bygga upp den inkomst man vill ha, att få frihet. Det är vad den givit mig. Jag får in min bonus och jag skattar och sköter min verksamhet. Jag inbringar faktiskt skattemedel utifrån in till Sverige istället för som många större företag som flyttar allt utomlands. 

Jag har på en halvtid byggt upp en verksamhet som är mångt mycket bättre än jag någonsin har gjort på mina 23 år som egenföretagare. Jag kan på en halvtidsarbete göra karriär så inte bara har det räddat min andra verksamhet utan också givit mig ett nytt roligt jobb där jag för att själv lyckas måste hjälpa andra. Det har nu givit mig trygghet, en pensionsförsäkran och frihet som jag aldrig haft förut. " /Ursprungskällan


Jag är dessutom själv åteförsäljare av olika hälsoprodukter, och om du kontaktar mig och kommer med i mitt team, så gör vi något vansinnigt bra tillsammans! Det är inte bara kul, det är lönsamt!/ NinnanPå Skellefteåtorget säljer jag loppisting som ska bekosta mina boktryck, idag och i framtiden. Kom in och titta på Skellefteå torget >>>På Skellefteåtorget säljer jag loppisting som ska bekosta mina boktryck, idag och i framtiden. Kom in och titta på Skellefteå torget >>> Vi vill visa att lokal handel hjälper fram lokala entreprenörer. Stärk din egen kommun i norra Sverige i en gemensam strävan efter den samhällsanda som präglas av samhörighet och tilltro.

Vi lyfter idag fram den norrländska bygden med hjälp av skribenter, författare och företag, som håller den norrländska bygden levande.

En bild säger mer än tusen ord och ser du någon bild du tycker är intressant så klicka över den! Kanske kommer du fram mitt i en intressant drömsatsning, kanske mynnar länken ut i en författares försäljning. Eller så hamnar du helt enkelt hos en av alla dessa norrländska entreprenörer -Man vet aldrig riktigt vart det bär!


Vill du själv bli presenterad, eller presentera en vän?

Turn your competitors into colleagues

"Boost your channel by sharing your followers with other creator's followers. You share theirs, they'll share yours. Reach a new and larger audiences through cross channel collaboration with creators"