Här presenterar vi Mikael Berglund,

och här finner du de böcker vi vet om att han har skrivit!

På Mikaels sida är finns också företag och sysslor i Umeå, länkade med hjälp av bilder.
Vi står nämligen bakom bygden,


så håll till godo och klicka en bild!

Alla bilder under portalen är länkade, i tanken på ninnan.se källhänvisning.
klicka, böcker för att köpa dem, annat för handel i Umeå kommun,

Välkomna och låt hela Sverige leva!

Umeå kommun är en kommun i Västerbottens län. Centralort är Umeå som också är länets residensstad. Befolkningsmässigt är Umeå kommun, med 120 777 (31 december 2015) invånare, Sveriges elfte största kommun, sedan 1992 Norrlands största kommun och sedan 1976 Norrlands snabbaste växande kommun.

Kommunen är belägen vid Kvarken i öster, i sydöstra delen av landskapet Västerbotten med en mindre del i nordöstra Ångermanland. Från nordväst mot sydöst rinner Ume älv. Umeå kommun gränsar i norr till Skellefteå kommun, i nordöst till Robertsfors kommun, i sydväst till Nordmalings kommun samt i väster till Vännäs kommun och Vindelns kommun, alla i Västerbottens län. I öster har kommunen en maritim gräns till Korsholms kommun i landskapsförbundet Österbotten i Finland.

Och vill du bli med i gruppen som presenterar sig och sin kommun ...
eller kanske vill presentera någon annan?

Vi vill visa att lokal handel hjälper fram lokala entreprenörer. Stärk din egen kommun i norra Sverige i en gemensam strävan efter den samhällsanda som präglas av samhörighet och tilltro.

Vi lyfter idag fram den norrländska bygden med hjälp av skribenter, författare och företag, som håller den norrländska bygden levande.

En bild säger mer än tusen ord och ser du någon bild du tycker är intressant så klicka över den! Kanske kommer du fram mitt i en intressant drömsatsning, kanske mynnar länken ut i en författares försäljning. Eller så hamnar du helt enkelt hos en av alla dessa norrländska entreprenörer -Man vet aldrig riktigt vart det bär!