Här presenterar vi  Meta Andreasson,

och här finner du de böcker vi vet om att hon har skrivit!

Här på Metas sida är också både företag och sysslor länkade med hjälp av bilder.

Vi vill visa att lokal handel hjälper fram lokala entreprenörer. Stärk din egen kommun i norra Sverige i en gemensam strävan efter den samhällsanda som präglas av samhörighet och tilltro. Vi lyfter idag fram den norrländska bygden med hjälp av skribenter, författare och företag, som håller den norrländska bygden levande. En bild säger mer än tusen ord och ser du någon bild du tycker är intressant så klicka över den! Kanske kommer du fram mitt i en intressant drömsatsning, kanske mynnar länken ut i en författares försäljning. Eller så hamnar du helt enkelt hos en av alla dessa norrländska entreprenörer -Man vet aldrig riktigt vart det bär!


Burträsk Landskommun

Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket. Det kallades också Gammelbyn och Västom Sundet. Enligt jordaboken för 1543 bodde 22 bönder med familjer i byn, och byn skattade för insjöfiske. Kyrkbyn i Burträsk brann 1930, men återuppbyggdes med moderna hus.

Burträsk var och är kyrkby i Burträsks socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Burträsks landskommun, där för orten 2 oktober 1902 inrättades Burträsks municipalsamhälle som sedan upplöstes 31 december 1961.

Alla bilder under portalen är länkade, i tanken på ninnan.se källhänvisning.

klicka, böcker för att köpa dem, annat för handel i Burträsk,

Och du, välkommen!

 
 

Metas böcker går bl.a. att köpa på Nävarnas Hus i Burträsk samt av författaren själv.

 
 

Burträsk på Facebook. Sidan administreras av BBU, Burträsk Bygdens Utveckling. Gör tummen upp för Burträsk och klicka på sidans gillaknapp! Besök gärna vår hemsida! www.burtrask.se

Fyra framgångsrika företag

Fyra företag från Burträskbygden har nominerats till Alvargalan som utser sina vinnare den 20 januari. 30 företag från Skellefteå kommun har nominerats i tio olika klasser.

Läs mer >>>


 

Välkommen Du som bejakat

Det godaste fikat Du smakat
I trevnad och ljus
På Nävarnas Hus
Allt garanterat hembakat

Meta

Vi vill visa att lokal handel hjälper fram lokala entreprenörer. Stärk din egen kommun i norra Sverige i en gemensam strävan efter den samhällsanda som präglas av samhörighet och tilltro.

Vi lyfter idag fram den norrländska bygden med hjälp av skribenter, författare och företag, som håller den norrländska bygden levande.

En bild säger mer än tusen ord och ser du någon bild du tycker är intressant så klicka över den! Kanske kommer du fram mitt i en intressant drömsatsning, kanske mynnar länken ut i en författares försäljning. Eller så hamnar du helt enkelt hos en av alla dessa norrländska entreprenörer -Man vet aldrig riktigt vart det bär!

swischjpg Glöm inte möjligheten att köpa böcker genom att betala med Swish...

När du skickar pengar med Swish får mottagaren pengarna direkt utan mellanhänder. www.ninnan.se, har ingenting med betalningar att göra, vi hjälper bara till med presentation och reklam för medlemmen på sidan. Konversation måste du föra med säljaren direkt.

Och vill du bli med i gruppen som presenterar sig och sin kommun ...