Här presenterar vi Malin Ackerman,

och här finner du också de böcker vi vet om att hon skrivit!

På hennes egen plats i portalen finner du också företag och sysslor,
länkade med hjälp av bilder.

Vi står nämligen bakom bygden.

Vi vill visa att lokal handel hjälper fram lokala entreprenörer. Stärk din egen kommun i norra Sverige i en gemensam strävan efter den samhällsanda som präglas av samhörighet och tilltro. Vi lyfter idag fram den norrländska bygden med hjälp av skribenter, författare och företag, som håller den norrländska bygden levande. En bild säger mer än tusen ord och ser du någon bild du tycker är intressant så klicka över den! Kanske kommer du fram mitt i en intressant drömsatsning, kanske mynnar länken ut i en författares försäljning. Eller så hamnar du helt enkelt hos en av alla dessa norrländska entreprenörer -Man vet aldrig riktigt vart det bär!

Alla bilder under portalen är länkade, i tanke på ninnan.se källhänvisning.
klicka, böcker för att köpa dem, annat för handel i Lycksele kommun,

välkomna och låt hela Sverige leva!

Lyckseles historia


Malin Ackerman drivs av att bidra till ett jämlikt samhälle. Har MVG i opinionsbildning och har skrivit boken: Låt vårt inland leva - En opinion mot ett kluvet Sverige

Sagt på Linkedin:

Är lyhörd för mänskliga behov och insatt i strukturella utmaningar. Drivs av att lyfta människor och samhällen. Arbetskrafts-, kompetensförsörjning och förmåga att bygga attraktivitet i förhållande till tillväxt är intressanta utmaningar. Exempelvis hur samverkande myndigheters och aktörers resurser kan växlas upp för att gynna såväl individer som samhället och regionen, men också frågor som bidrar till attraktiva livsmiljöer tex kultur, tillgänglighet, mångfald och jämställdhet.

Har god erfarenhet av att bedriva projekt finansierade av Europeiska socialfonden som numera är ordinarie verksamheter i Lycksele kommun.

Blev årets Västerbottning på grund av att jag ledde kampen mot Skatteverket när de skulle flytta från 9 orter, bl a Lycksele. Har den senaste tiden blivit anlitad som föredragshållare kring folkopinion och mobilisering av kraft för förändring. Ardalan Shekarabi har sagt att det var när han träffade Malin Ackermann som han insåg att statens centraliseringsvåg måste stoppas.

Sagt på Adlibris:

Det här är berättelsen om ett lyckat uppror. Genom att starta en Facebookgrupp, mobilisera folket, överbrygga partipolitiken och bilda opinion i medierna lyckades Malin Ackermann, projektkoordinatori Lycksele kommun, till slut vinna kampen om 30 hotade arbetstillfällen i sin hemstad Lycksele. ”Herreligen! Jag och ministern”, tänkte hon när hon till slut nådde ända fram till makten. ”Nu gäller det att komma ihåg att andas och få fram budskapet.” Malins kamp handlar inte bara om några arbetstillfällen i Lycksele. Den handlar om att skapa rättvisa levnadsvillkor för alla svenskar, även för dem som bor i Norrlands inland. Den handlar om att behålla inlandsbornas tillit till staten, och i slutändan om demokrati och legitimitet.

Bloggat om boken

Twingly logoTwingly bloggsök Om du kommenterar och länkar den här boken i din blogg, så kommer det inlägget att synas där. Pinga din blogg hos Twingly för att de skall kunna hitta den.

För att komma någonstans måste du klicka bilden, händer ingenting är bilden olänkad...

 

Och vill du bli med i gruppen som presenterar sig och sin kommun ...

Vi vill visa att lokal handel hjälper fram lokala entreprenörer. Stärk din egen kommun i norra Sverige i en gemensam strävan efter den samhällsanda som präglas av samhörighet och tilltro.

Vi lyfter idag fram den norrländska bygden med hjälp av skribenter, författare och företag, som håller den norrländska bygden levande.

En bild säger mer än tusen ord och ser du någon bild du tycker är intressant så klicka över den! Kanske kommer du fram mitt i en intressant drömsatsning, kanske mynnar länken ut i en författares försäljning. Eller så hamnar du helt enkelt hos en av alla dessa norrländska entreprenörer -Man vet aldrig riktigt vart det bär!


swischjpg

Glöm inte att du kan köpa dina böcker genom att betala med Swish...

När du skickar pengar med Swish får mottagaren pengarna direkt utan mellanhänder. www.ninnan.se, har ingenting med betalningar att göra, vi hjälper bara till med presentation och reklam för medlemmen på sidan. Konversation måste du föra med säljaren direkt.

Med Swish kan du:

  • Skicka pengar till privatpersoner
  • Betala till företag, organisationer och föreningar
  • Handla i e-butiker och app