Vi presenterar Åsa Larsson,

och här finner du de böcker vi vet att hon har skrivit!

På Åsas plats är också både företag och sysslor länkade
med hjälp av bilder, vi står nämligen bakom bygden.

Så håll till godo!

Lulejus historia

Luleå är en stad i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. Luleå är Sveriges 22:a största samt Norrlands och Nordkalottens fjärde största tätort, med 46 607 invånare av kommunens totalt 76 770 invånare.

Luleå har Sveriges sjunde största hamn för gods och är ett metallurgiskt centrum med stor stålindustri och omfattande forskning och kallas ibland i folkmun för Stålstaden. Sveriges första och nordligaste tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, finns också i staden.

Källhänvisning Wikipedia

Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Alla bilder under portalen är länkade i tanken på ninnan.se, källhänvisning.

Klicka böcker för att köpa dem, annat för handel i Kiruna,

Och du, välkommen!


 
 
 
 
 
 
 
 

Vi vill visa att lokal handel hjälper fram lokala entreprenörer. Stärk din egen kommun i norra Sverige i en gemensam strävan efter den samhällsanda som präglas av samhörighet och tilltro.

Vi lyfter idag fram den norrländska bygden med hjälp av skribenter, författare och företag, som håller den norrländska bygden levande.

En bild säger mer än tusen ord och ser du någon bild du tycker är intressant så klicka över den! Kanske kommer du fram mitt i en intressant drömsatsning, kanske mynnar länken ut i en författares försäljning. Eller så hamnar du helt enkelt hos en av alla dessa norrländska entreprenörer -Man vet aldrig riktigt vart det bär!

Och vill du bli med i gruppen som presenterar sig och sin kommun ...

Gilla och dela vidare och läs mer om fawor.com >>>