Om svenskasajter.com   2016-10-01

SvenskaSajter.com fungerar som en länkkatalog/länksamling/webbkatalog, där du finner en hel del länkar och resurser till andra hemsidor och bloggar.

De finns till för att dels hjälpa webbplatser att synas mer på nätet, men ger också en hel del tips till surfare om andra bra länkar.


Det är, precis som Ninnan.se, helt gratis att använda katalogen och du kan dessutom lägga till din egen E-butik, webbschop, sida eller blogg vilket är ett råd vi ger dig. Själva nyttjar vi redan deras erbjudanden och är redan där! 

 
 

www.ninnan.se En sökande, skrivande intressegrupp och funktionen för sidan är rätt enkel egentligen:

Lite av konsten att kombinera affärsliv och samhällsengagemang!

- Vi är ett vattenhål som erbjuder en stunds vila och kanske en klunk av något annat då och då. Vi tar ingenting och vi ger ingenting, förutom en möjlighet!  

- Webbplatsen, med fokus på författarens presentation och egna bilder är gratis!  • Portalen har vi valt att placera på www.loopia.se 
  • Betalning av platsen görs sedan med hjälp av företagsannonsering riktad till besökaren, som antingen köper = ger oss ören till inkomst. Eller så inte, och vi får ingenting. Med tiden kommer då ninnan.se att torka ut och försvinna i den dallrande horisonten.

  • När du vill ha kontakt!
  • När du vill avsluta medlemsskapet!

Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som:

funderar på att starta ska starta redan driver  vill utveckla eller ska avveckla ett företag.