Räntan är ohållbar för samhället

Ett JAKlån betyder förvisso att en sammanlagd månadsbetalning blir stor, eftersom den utgörs både av amortering och sparande. (Annars är Fattiga Riddares stödsparkonto alltid en lösning.) Ett av det mer långsiktiga besluten är sannerligen att gå med i JAK. Beviljas man ett lån av dem för att ordna upp med sin ekonomi, har man helt plötsligt kvar mer pengar varje månad att leva av, trots att man samtidigt "eftersparar".  Men skulle du själv gynna JAK med ditt sparande får du faktiskt en känsla av frihet när du inte längre kontrolleras av myndigheter. Kanske kan du dessutom göra någonting du alltid drömt om, skriva och betala din bok själv, för att sedan också få hela vinsten själv.


Ett banklån med fördelaktiga villkor, hos JAK utan ränta

Är många gånger betydligt bättre, än lättsamma lån att få hos en konventionell bank med skyhöga räntor. Det är ju faktiskt på det sättet bankerna arbetar, och de tjänar enormt på det. JAKs ideologiska grund är istället och helt klart en räddningsplanka, till och med ett sista halmstrå ibland. Lånen skiljer sig från andra banklån genom att de är räntefria, samt att låntagaren förbinder sig att "efterspara". Den ömsesidiga nyttan som då skapas är räntefriheten. Den självkostnadsavgift som JAK tar ut för lånet, skulle egentligen jämföras med utgifterna för räntan i en konventionell bank för de är enorma.
Ränta hjälper bara den den orättvisa pengafördelningen i världen. Den som har ett lån i JAK, blir istället både låntagare och medlem och medlemmarna påverkar i sin tur JAK. Den som blir medlem för att kunna ta ett lån, blir dessutom intresserad av rättvisetanken, det är ofrånkomligt. Fundera lite på den där orättvisan i räntesystemet, och ta sedan kontakt med JAK.


Låna istället pengar utan ränta på JAK!

Man får ingen ränta på de pengar man sparar, men var sjutton får man det idag? Det som är en klar fördel är ändå att man inte behöver betala en massa skyhöga räntor även om man inte själv får ränta på insatta pengar, men det går på ett ut då man vet vad man får, eller hur?


Bli medlem i den räntefria banken du också, det vinner du alltid på!https://www.jak.se/

Jak online

Kontakt

  • Telefontider:
  • Mån- tors 09.30 - 16.00
  • Fredag 09.30- 15.00
  • Växeln: 0500 - 46 45 00
  • Fax: 0500 - 46 45 61