Om Twitter 2016-10-01

Man fortsätter med förbättringen av Twitters produkter och funktioner, men arbetar också med att förbättra sina användarvillkor och integritetspolicy.


Användarvillkoren görs helt enkelt lättare att läsa och blir bättre ordnade, för användaren världen över. De har också uppdaterat integritetspolicyn med avsnitt om Privacy Shield-programmet mellan EU och USA.


Dessutom har de uppdaterat och klargjort hur diverse tjänster förändrats med tiden. Nu kan också information om icke-offentlig kommunikation och användning av flera konton, åtkomst utan inloggning och deras annonseringstjänster återfinnas. 


Använder du Twitter själv för att sälja dina böcker bör du läsa igenom deras användarvillkor och integritetspolicy.


Du kan själv läsa mer i deras hjälpcenter!

 
 

www.ninnan.se En sökande, skrivande intressegrupp och funktionen för sidan är rätt enkel egentligen:

Lite av konsten att kombinera affärsliv och samhällsengagemang!

- Vi är ett vattenhål som erbjuder en stunds vila och kanske en klunk av något annat då och då. Vi tar ingenting och vi ger ingenting, förutom en möjlighet!  

- Webbplatsen, med fokus på författarens presentation och egna bilder är gratis!  • Portalen har vi valt att placera på www.loopia.se 
  • Betalning av platsen görs sedan med hjälp av företagsannonsering riktad till besökaren, som antingen köper = ger oss ören till inkomst. Eller så inte, och vi får ingenting. Med tiden kommer då ninnan.se att torka ut och försvinna i den dallrande horisonten.

  • När du vill ha kontakt!
  • När du vill avsluta medlemsskapet!

Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som:

funderar på att starta ska starta redan driver  vill utveckla eller ska avveckla ett företag.