Om Favor.com 2017-01-05

www.ninnan.se har tidigare använt Affilate för att marknadsföra sig, men övergår nu istället till Favor.coms marknadsföring. Deras sätt att ta sig fram är i första hand samverkan, man för fram varandra och det är en gratis verksamhet. Vilket är uppskattat då marknadsföring är kostsamt. 

Det finns naturligtvis marknadsförare som talar om att dina konkurrenter är din fiende, att du måste mörda eller bli mördad för att lyckas, men de har fel.

Marknadsföring behöver inte vara en dödsföraktande sport för att lyckas. Studier visar istället att entreprenörer som fokuserar på maximal utdelning genom en samverkan med andra entreprenörer, lyckas betydligt bättre i långa loppet. Än de som fixerar sig vid att stympa motståndare i sin väg, vilket både kostar pengar och tar tid.

Sanningen är nog istället den, att dina konkurrenter kan göras till en enorm källa i just syftet marknadsföring. Företagare kan hjälpa företagare och till och med få verksamheten att växa. Dessutom betydligt enklare och lättare! Behöver du idéer har Entrepreneur redovisat fem enkla vägar för att förvandla dina tidigare konkurrenter till kunniga vänner, vilket ökar försäljningen!


Här kan du själv läsa mer om favor.com >>>