- Vi placerar cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer.

www.ninnan.se lades upp sju år, efter det man trodde att allt som gick med nollor skulle rasa samman… - 2007, med andra ord!

Från början var där bloggar lite överallt för vardagligt svammel, nedlusat med länkar och tips av både skrivande vänner och mig själv. Bloggarna har dessutom gått i så många namn att jag inte ens minns dem alla, och dem jag minns är inte mycket att tala om. Under åren delade många med sig av allt från svärmeri för choklad, pepparstekar och naturligtvis min egen favorit - Bon Jovi, till sin frustration över matpriser, politik & skitsnack, och kobenta pedagoger. Spännvidden har varit fantastisk, och bloggandet har faktiskt varit mer givande än vad jag till en början trodde den kunna vara. De gångna bloggarna, var väl precis som vilka vardaglig bloggar som helst, men alltihopa har utvecklats!

Under www.ninnan.se försöker vi visa en del av Norrbotten med hjälp av text och tryck, under http://ninnansmylla.blogg.se visar vi det som faktiskt händer, försöker i alla fall, men det finns ingenting som står stilla och väntar ...

Vi vill visa att lokal handel hjälper fram lokala entreprenörer. Stärk din egen kommun i norra Sverige i en gemensam strävan efter den samhällsanda som präglas av samhörighet och tilltro.

Vi lyfter idag fram den norrländska bygden med hjälp av skribenter, författare och företag, som håller den norrländska bygden levande.

En bild säger mer än tusen ord och ser du någon bild du tycker är intressant så klicka över den! Kanske kommer du fram mitt i en intressant drömsatsning, kanske mynnar länken ut i en författares försäljning.  Eller så hamnar du helt enkelt hos en av alla dessa norrländska entreprenörer -Man vet aldrig riktigt vart det bär!

 
 
www.ninnan.se står för kombinationen av affärsliv med samhällsengagemang!

Tidigare användes Affilate i marknadsföringen utan att det gav önskat engagemang, därför har vi gått över till https://www.fawour.com/ marknadsföring. Deras sätt att ta sig fram är i första hand samverkan. Man för fram varandra och det är en gratis verksamhet, vilket är uppskattat då marknadsföring är kostsamt.

Det finns naturligtvis marknadsförare som talar om att konkurrenterna är fienden, att man måste mörda eller bli mördad för att lyckas, men de har fel.


Marknadsföring behöver inte vara en dödsföraktande sport för att lyckas. Studier visar istället att entreprenörer som fokuserar på maximal utdelning genom samverkan med andra entreprenörer, lyckas betydligt bättre i långa loppet än de som fixerar sig vid att stympa motståndare i sin väg, vilket både kostar pengar och tar tid.


Sanningen är nog istället den, att konkurrenter kan göras till en enorm källa i just syftet marknadsföring. Företagare kan hjälpa företagare och till och med få verksamheten att växa. Dessutom billigare, enklare och lättare!

Förvandla dina tidigare konkurrenter till kunniga vänner, med hjälp av fawor.com du med. Det ökar din försäljning!  - www.ninnan.se, är ett skyltfönster av bilder och nätverket startades 2007. Kärnan i ninnan.se är att vi hjälper varandra genom att "Gilla och Dela" och fokus ligger naturligtvis på den presenterande själv.

  Portalen har vi valt att placera på www.loopia.se


  Verksamt.se är ett samarbete mellan
  Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som:

  funderar på att starta,
  ska starta,

  redan driver

  vill utveckla eller
  ska avveckla

  ett företag.

  The only limits we have are those we give ourselves.

  - Gordon Byrn

  Vi hjälper våra medlemmar med reklam för sina böcker

  och har utfört nedanstående kampanjer!

  Reading is easy, and thinking is hard work, but the one is useless without the other

  - Lord Bryce

  Rösta på dina Läsarfavoriter!
  För tredje gången lanseras Läsarfavoriter! Nu kan du som medlem i Akademibokhandelns Vänner rösta på nästa släpp i serien. Välj bland de föreslagna titlarna eller kom med ett eget förslag.

  Du som är med och röstar på de nya Läsarfavoriterna har dessutom chans att vinna ett fint bokpaket! De nya framröstade Läsarfavoriterna ges ut i juni 2017.
  Läs mer och rösta här!  Författare och företagare i norra Sverige

  Livet är det som händer medan du gör upp andra planer!